Fauerholdt Forsikringsagentur ny sponsor i Randers Cimbria

NY SPONSOR: FAUERHOLDT FORSIKRINGSAGENTUR
Brian Fauerholdt er indfødt randrusianer og er netop vendt tilbage til byen efter 11 år i Kolding. Randers står hans hjerte nært trods de mange år udenbys, og derfor er han nu ny sponsor for Randers Cimbria med sit firma Fauerholdt Forsikringsagentur. Han har selv spillet fodbold i lokale klubber, og basketball har også fanget hans interesse - og derfor vil han være med til at gøre opmærksom på, at Randers altså også har et basketballhold blandt Danmarks bedste.
Brian er uddannet tømrer og har nu med 11års erfaring som assurandør, valgt at starte selvstændigt i sin hjemby som agenturindehaver for Tryg forsikring, lokal forsikringsformidler for Tryg forsikring Erhverv og Landbrug, og godkendt af Finanstilsynet. For sine kunder vil han være en, de altid kan kontakte i forbindelse med forsikringer i deres virksomhed, med grundig rådgivning i højsædet og Danmarks bedste skadeshåndtering og produkter.
Fauerholdt Forsikringsagentur er i gang med at finde lokaler i byens centrum, det vil blive annonceret når de er på plads. Indtil da kan Fauerholdt Forsikringsagentur kontaktes på tlf. 42 34 03 64 og på Trygs lokationer i Aarhus C.